Lopen rakennuspuu Oy

Lopen Rakennuspuu Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, ja olemme toimineet osakeyhtiömuotoisena vuodesta 1987 alkaen. Toimintaa on kuitenkin käynnistelty jo 1940-luvulla Mirjan isänisän Pauli Tuomenojan aloittamalla sirkkelisahauksella. Ensimmäiset vuodet yrityksessä työskenteli ainoastaan perheenjäseniä, mutta vuosien saatossa mukaan on tullut enemmän henkilökuntaa. Vuonna 2008 yritys siirtyi kolmannen sukupolven huomaan, kun yrityksen pääosakkaina olleet Tuomenojan veljekset ja muut osakkaat myivät koko osakekannan Tommi Kurjelle ja Mirja Tuomenojalle. Tällä hetkellä yritys työllistää 15 työntekijää mukaanlukien omistajat. Lopen Rakennuspuu Oy:n toimitusjohtajana toimii Tommi Kurki.

Lopella-sisustuspuut ovat tuoteperhe, johon kuuluu katto-ja seinäpaneeleja, saunapaneeleja, listoja ja lattialautoja.   Lisäksi tuotamme esikatkottuja aihioita puusepänteollisuudelle sekä kotimaahan että vientiin. Lopen Rakennuspuulla on käytössä rekisteröity tavaramerkki Lopella®.

Lopella

Lopella -sisustuspuiden tarina

Hankimme käyttämämme mäntypuun  PEFC-sertifioiduista suomalaisista metsistä.

Oma työntekijämme Kalle käy katsomassa ja merkkaamassa metsästä valittavat puut. Yhteistyökumppanina voi olla myös kotimainen metsänhoitoyhdistys.

Erikoismännystä maksamme metsänomistajille reilua hintaa.

Sisustuspuumme valmistetaan alusta loppuun saakka Lopen Vojakkalassa omissa tuotantotiloissamme suomalaisella työvoimalla. Ostamalla tuotteitamme tuet paitsi suomalaista työtä, myös maaseudun yrittäjyyttä.

Tuotteidemme ostaminen on myös arvopäätös: annetaan arvo pienille yrityksille, jotka eivät kilpaile massatuotannon kanssa, vaan tekevät omaa työtään laatu edellä. Samalla omasta maasta saatu raaka-aine ja lopputuote saavat ansaitsemansa arvon.
 
Yrityksemme tietotaidolla on juurensa syvällä suomalaisessa mäntymetsässä. Perheyritys kulkee tänä päivänä jo kolmannessa polvessa.
 

Olemme pieni ja joustava yritys, ja panostamme laatuun, asiantuntemukseen sekä asiakaspalveluun.

https://www.lopella.fi/wp-contentyoutu.be/C0KACXJV9YA?modestbranding=1&showinfo=0

Allaolevat kuvat Jorma Heikkilä