Lattialaudat 

Myymme lattialautoja suoraan yksityisasiakkaille tai yrityksille, ja toimitukset onnistuvat ympäri Suomen. Lattialautoja myymme ainoastaan puuvalmiina. Meiltä saat sekä erikoiskuivaa lattialautaa, että mökkilaatua.

Vakiokokoja löytyy yleensä varastosta, ja nouto tai toimitus onnistuu nopeasti. Tilaustuotteiden ja erikoiskokojen toimitusaika sovitaan erikseen.

Tutustu tästä erikoiskuiviin lattialautoihin.

Tutustu tästä lattialaudat mökkilaatu.

Laadukas lattialauta

Lattialautojen raaka-aineena on huolella valikoitu suomalainen mänty PEFC-sertifioiduista metsistä. Erikoiskuivat lattialaudat ovat kokonaan omaa tuotantoamme. Lattialaudan valmistusprosessin kaikki vaiheet: sahaus, kuivaus ja höyläys tapahtuvat omissa tuotantotiloissamme Lopen Vojakkalassa. Näin pystymme varmistamaan tuotteiden laadun jokaisessa työvaiheessa.

Puu on luonnontuote, jonka jokainen yksittäinen kappale on yksilöllinen. Puu on myös elävä materiaali, jolle on ominaista kosteuseläminen (turpoaa kostuessaan ja kutistuu kuivuessaan). Sisustamiseen tarkoitetut puumateriaalit on suojattava sateelta, voimakkaalta auringolta, likaantumiselta ja kosteudelta sekä säilytyksen että rakentamisen aikana.

Lattialauta sisustuksessa

Pintamateriaaleilla, kuten lattialaudoilla, luodaan taustaa tilan muulle sisustukselle. On hyvä katsoa kokonaisuutta ja huomioida tyylilliset ja laadulliset erot muihin elementteihin (käytetäänkö aitoja materiaaleja vai jäljitelmiä).

Lattiamateriaalia valitessa on hyvä miettiä toimiiko tuote tilan käyttötarkoituksen mukaan. Jos lattia joutuu kovalle kulutukselle, puulattia ei ehkä ole paras ratkaisu. Matoilla voi kuitenkin suojata puulattiaa esimerkiksi keittiössä tai eteistilassa. Huopatassut suojaavat lattialautoja tuolinjalkojen ja muiden huonekalujen kulutukselta.

Puulattia on hyvä puhdistaa säännöllisesti miedolla pesuaineella ja käyttää vain vähän vettä. Nihkeä liina on riittävä.