Tapamme toimia

Mäntypaneeleja on saatavilla useita eri pituuksia. Keräämme tilaukset huonemittojesi  mukaan lähimmistä varastopituuksista. Pituuksia löytyy 30cm:n välein alkaen 2,7m:stä aina 5,4m:iin saakka. Useimmissa tapauksissa voidaan siten käyttää yksimittaisia paneeleja ilman jatkoja. Kuusipaneeleissa pituuspalvelu on rajallisempi, ja saatavilla on yleensä muutamaa vakiopituutta. Lattialaudat ja listat toimitamme sekamittaisina.

Paneelit katkotaan käyttömittaan asennuksen yhteydessä, ja laajan pituusvalikoiman ansiosta katkottavaa hukkaa kertyy vähemmän.

Tuotteemme ovat pääsääntöisesti puuvalmiina varastossa, ja ne pintakäsitellään vakiosävyillämme valintasi mukaan. Kaikkia tuotteita voi ostaa myös puuvalmiina. Lattioita myymme ainoastaan puuvalmiina.

Valmiit paneelit merkitään huonetunnusten- ja pituuksien mukaan, mikä osaltaan nopeuttaa asentamisen aloittamista. Suurin osa tuotteista on asennuskuivia, eikä niitä tarvitse tasaannuttaa huonetiloissa ennen asennusta.

Tuotteistamme on mahdollista tilata maksuttomia mallipaloja. Toimitiloissamme Lopen Vojakkalassa on näyttelytila, jossa on esillä malleja tuotteistamme sekä pintakäsittelyvaihtoehdoista. Henkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden valinnassa, ja saat mukaasi mallipaloja sinua kiinnostavista tuotteista.